Doorbreek het oude, ontdek het nieuwe

word je bewust van je oude patronen en kies voor de weg eruit
GRATIS DOORBRAAKSESSIE

Heb jij er genoeg van:

 

Steeds jezelf weg te cijferen en te gaan pleasen

Je ongemakkelijk te voelen in contact met anderen

Geen gelijkwaardige voedende relatie te hebben

...

Kies jij ervoor om :

 

Je eigen plek in te nemen

Je comfortabeler te leren voelen bij anderen

Gezonde en voedende relaties te hebben

...

Wil jij je oude patronen doorbreken

en uitzicht krijgen op nieuwe mogelijkheden ?

Wat een doorbraaksessie voor je kan betekenen

 

“Ik vond het fijn dat ik voor ik met sessies begon, even kon kennismaken. Het was nieuw voor me dat er iemand zonder oordeel naar mij luisterde. En tegen mijn verwachting in voelde ik me al snel op mijn gemak. Lekker bij de kachel met zicht op de tuin. Ik kon mijn twijfels en angsten delen en kreeg al een beetje inzicht in hoe ik functioneer en waarom ik daardoor tegen bepaalde dingen blijf aanlopen. Door haar lichaamsgerichte aanpak heeft Tamara me geleerd hoe ik beter bij mezelf kan blijven. Ook wanneer ik voel dat het spannend is, lukt het me steeds beter om mijn grens te bewaken en ‘nee’ te zeggen tegen anderen.

– Vrouw uit Roermond, 32

 

“Ik twijfelde of ik in therapie zou gaan. Maar ik had toch niks te verliezen door even gratis te bellen. Nu ben ik 4 maanden verder en ben ik blij dat ik die stap heb genomen. Ons eerste gesprekje was al een eye-opener voor mij. Ik was me helemaal niet bewust dat wat ik deed eigenlijk een heel oud aangeleerd patroon was dat zich maar bleef herhalen. Nu ik daar inzicht in heb, kan ik daar zelf bewuster in kiezen. Ik ben er nog niet maar het feit dat ik nu al verandering kan voelen, geven mij de moed om verder te gaan. Aanrader !

– Els, Baarlo

Wil jij net als hen je eigen doorbraak maken ?

Reserveer dan hier

Klaar voor je eerste doorbraak ?

Tijdens je gratis doorbraaksessie kijk ik met je mee naar jouw situatie. Ik stel vragen die jou meer inzicht geven in wat jij nodig hebt en mij inzicht geven hoe ik je daarbij kan helpen.

We krijgen meer inzicht in je patronen en de mogelijkheden om deze te doorbreken. Er is ruimte voor vragen van jou naar mij toe en we kijken naar wat voor jou helpende vervolgstappen kunnen zijn in je proces.

Een doorbraaksessie is een gelegenheid om even stil te staan bij jezelf, waar je in vertrouwelijkheid kan delen en nieuwe inzichten krijgt over je situatie die je al meteen een stap verder kunnen helpen.

De sessie duurt ongeveer 30 minuten. Het is geen vervanging van een therapiesessie en niet bedoeld om dieperliggende problemen te bespreken.

Na reservatie neem ik zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om sessie in te plannen. Je bent van harte welkom!

Doorbraaksessie reserveren

Vul het formulier hieronder in

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om jouw eerste doorbraak in te plannen.

Dit formulier vraagt u om uw naam, telefoon en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren.
Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons Privacybeleid en Cookiebeleid om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. Bij het maken van een afspraak zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Lindebloesem

Boshei 4
6086 RG Neer

info@praktijkdelindebloesem.nl

0031(0)619694818

}

Op afspraak

Kvk – 69823731

Aangesloten bij CAT-vergoedbaar